Søg i denne blog

fredag den 27. januar 2012

Mhoo på Chateau Neuf

I onsdags dro jeg, John, Marie, Mari og Line til bokcafeen på Chateau Neuf for å se en konsert med "Mhoo", et norsk band her fra Oslo. Dersom man tar bluessgrass, country og latin og blander det sammen til en cocktail, så ender man nok opp med akkurat musikken som de spiller. Har faktisk set dem en gang før, på Sentrum Scene der de varmet opp for Jeff Beck. I bokcafeen var det mere akkustisk lyd uten trommis og for mye percussion, men de var fortsat like energiske og glade, og man bare måtte dra på smilebåndet når de hoppet rundt på den lille teppekledde scene i bare tær :-)
Det var en veldig koselig kveld. Forsøkte å ta noen bilder men var ganske dårlig med lys så de ble litt mørke.









mandag den 23. januar 2012

JEG har strikket!

I julen lærte jeg meg forresten å strikke. Ville starte med noe litt simpelt, så besluttet meg for å lage en lue til Johanne :) Glemte å ta bilder av den før jeg dro så her er noen fra skype:



Synes selv det ble et bra resultat til å være første strikke prosjektet :)
.. Og nå kan Johanne også ha varme ører i vinter..

onsdag den 18. januar 2012

Nyt semester

Da var vår semesteret 2012 igang. Dette semester tar jeg 3 fag: Evolusjonsbiologi, human atferdsøkologi,og miljøkjemi. De to sistnevnte er valgfag.
Er mye "historisk" biologi så langt. Her er et bilde av fossilet som kaldes "Ida". Det er 47 mill. år gammelt, og det blev fundet av Jørn Hurum og hans forskningsteam i 2009. Grunnen til at dette fossilet er veldig spesielt er, at det er det eldste og mest komplette fossil som er funnet av en primat. Man mener at det kan være et led mellom halvaper og ekte aper, og at det derfor er viktigt i menneskets utvikling.
Ser ut til at vi skal ha en masse dyktige forelesere dette semester, blant annet Jørn Hurum. Tror dette kan bli interessant! :)

Fra wikipedia.

onsdag den 4. januar 2012

Hej 2012!

Nå er det ved å være meget lenge siden jeg har skrevet på bloggen her. Har ikke rigtig følt meg veldig motivert for å skrive noe som helst, men nå har vi tross alt gått inn i et nyt år, 2012, og derfor tenkte jeg at det var på tide å komme igang igjen. 2011 har været et år med ganske mange humpler i veien,  men tross at det har skjedd noen meget sørgelige ting, så har det også vært gode opplevelser, og det er ved at huske de gode ting, at man kommer over de sørgelige. I 2011 fyldte verdens bedste Peter 60 år, og hele familien var på en kjempekul tur til Croatien der vi opplevde masse flotte ting.
John ble ferdig på studiet sit, og har fått seg en bra jobb allerede, og vi er alle kjempe stolte av han :-)
Mor fylte 50, og vi gleder os alle til å feire henne til sommer når vi skal på tur sammen! :)
Johanne og Rasmus klarer seg begge bra på studiene sine, og jeg kom meg tross alt, gjennom høst semesteret på biologi også, og med okay karakterer i tilleg (av og til er det greit å være litt stolt av seg selv hehe). Her i December har jeg vært i Danmark, og jeg har kost meg skikkelig mye her hos Johanne og Rasmus. Vi hadde en koselig juleaften med mor, Alex og moster Ida. Johanne og jeg havde pyntet fint op og kjøpt et juletre, og vi spiste skikkelig god julemat.

***

Nytårs aften holdt Johanne, Rasmus og jeg sammen med Trine og Michael.


Nytårsbordet med raklette :)




Ostekake og hjemmelagd kirsebær sorbet til dessert!
nom nom nom.

Dronningens nytårstale..

..og 90 års fødselsdag, er tradition!

Og senere drinks, drinks drinks :-D

Kl. 24 drak vi denne: Champagne med 23 karat guldstykker i
bare fordi vi kunne.. haha *bling bling*

Knaldperler fra 1. etage siger bang!

Johanne plays it cool med sikkerhetsbriller!
Må jo ha det når man skal tende på fyrværkeri (ikke sant mor? hehe)




GODT NYTÅR!!!