Søg i denne blog

søndag den 26. december 2010

Juleaften 2010 in pics


Juletræet med sin pynt..


Børnis ved middagsbordet...


Julebordet
 

Den gamle (iført sløjfen fra mandelgaven), og hans smukke døtre! :-)


Søde Johanne og Rasmus


Her er Oscar igang med at pakke en gave op.


Jeg fik hilst på Victor's fugl som hedder Claudia :-)


Far og Lone's udbytte af pakkelegen 2010 ..hehe..


Far og Rasmus har fundet portvinen frem.

fredag den 24. december 2010

Xmas Blues

D. 17. rejste jeg til Odense på juleferie. Her i førjuledagene har jeg boet hos Johanne og Rasmus, og vi har hygget os rigtig meget. Fået købt de sidste julegaver, lavet god mad, og spillet masse brætspil og set film. Udenfor har sneen dalet ned, mens vi har siddet inde i varmen med lysende juletræ og hygget os.
I går, d. 23., var vi på Café Cuckoos Nest sammen med Rasmus familie hvor vi spiste og hørte jule-blues. Det er en juletradition at det orkester spiller derinde hver d. 23. december de sidste mange år.

I dag er det juleaften, og snart skal vi hjem til far og hjælpe med at gøre julemiddagen klar. Det kommer til at blive en utrolig hyggelig juleaften! GLÆDELIG JUL ALLE SAMMEN! :-)



Oakholm Xmas Allstars


Rasmus' far Morten og hans kæreste Mette.


Søde Rasmus og Søde Johanne :-)


Oakholm Xmas Allstars - Nu med nissehuer på! :-)

mandag den 6. december 2010

Decemberfjas og eksamensmas

Nå er det en stund siden siste blogg, men jeg har ikke gjort så veeeldig mye morsomt siden sist egentlig. Det er sykt kaldt ute og det ligger snø, så har holdt meg innendørs med eksamenslesningen. I fredags var jeg da til biokjemi eksamen, og det gik vel kanskje litt bedre enn forventet.. da skal det så nevnes at jeg ikke hadde noen forventninger whatsoever :-) hehe, men håper jeg står jaffal! Anyways, etter eksamen dro jeg hjem og chillet og så film med Marie, og på kvelden dro jeg på fest med bokseklubben.. det var morsomt, og flasker ble smadret!

lørdag og søndag gjorde jeg stort set ikke annet enn å jobbe med oppgaver til neste eksamen som er BIO1200, dvs. biologisk mangfold på torsdag. Ellers har Geir vært på noe jobbgreie hele siste uke så vi har hatt Conan hele uken, og det har vært veldig koseligt. Han ligger i sit teppe på stolen ved siden av meg når jeg læser og gjør oppgaver.. veldig greit med en liten solidarisk kose hund :)

I dag har john lagd en "julekalender" til Conan, men han har jukset og spist opp alt med en gang...hehe jaja.. :-)

Nå må jeg vist også hellere komme videre med oppgavene!



Conan sin "julekalender"


Koseklumpen